03 ianuarie, 2013

FEMEIA MISTERIOASA

Motto propriu, insusit si asumat: ispita, o lupta cu tine insuti!

V-ati gandit vreodata cum ati reactiona daca ati vedea pe strada o femeie misterioasa, care sa fie un amalgam de trasaturi care ar ademeni si cel mai rece suflet.Incerc mai jos sa prezint o asemenea fiinta:


Viata mi-a daruit multe momente in care am jonglat cu sentimente, trairi sufletesti adanci, care au lasat semne, dar care au completat un caracter puternic.
Atunci cand ai o sotie sau o prietena, intotdeauna va iesi la lumina, cel putin o femeie care te va ispiti,te va lasa cu garda deschisa, iti va deschide sufletul si te va lasa prada tentatiei.
Vei trai momente, in care subconstientul te va ameti cu feromoni virtuali si care te va lasa deschis, ca un apus de soare intr-un camp liber.
Vei spune, ca educatia primita, stapinirea de sine, increderea in fortele proprii si nu in ultimul rand credinta va invinge.Dar eu iti voi spune ca noi nu suntem sfinti, suntem muritori si suntem supusi greselii inca de cand natura ne-a adus pe acest pamant!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RUTINA FERICIRII

 Atitudinea si alegerea rutinei din prezent, construiesc omul de maine. Inflorirea tarzie va conduce spre longevitate. Acceptarea si inteleg...