23 ianuarie, 2013

DUALITATE

Motto propriu, insusit si asumat: unele cuvinte au interpretari diferite in functie de context, eu le mai numesc cuvinte alunecatoare!

DUALITÁTE s. f. 1. coexistența a două principii diferite;
Unele cuvinte pot exprima o idee principala interpretata de cititor si o idee secundara, gandita de autor.Daca incerc sa ma gandesc in acelasi timp la culorile alb si negru, vad gri in fata ochilor, deci orice e posibil.
Sunt cuvinte alunecatoare care contrasteaza cu ce citim in viata de zi cu zi, cum ar fi dualitate, mistificare, fractalic, absolut, abstract, cameleon, imi imaginez o fraza continand toate aceste cuvinte, mi-ar fi imposibil la o prima citire sa inteleg sensul substratului sau directia macar.
"Mistificarea poate fi considerata o dualitate, intr-un context camuflat aprioric fractalului, aceasta teorie abstracta reflecta in acelasi timp un adevar absolut si un fals cameleonic''.
Daca as incerca sa interpretez fraza de mai sus, as putea sa ma pierd printre interpretari si sensuri, ar putea fi considerat un mesaj subliminal, un cod ce ar putea fi descifrat peste ani si ani!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RUTINA FERICIRII

 Atitudinea si alegerea rutinei din prezent, construiesc omul de maine. Inflorirea tarzie va conduce spre longevitate. Acceptarea si inteleg...