24 ianuarie, 2013

BANZAI

Motto propriu, insusit si asumat: imi place mai mult calitatea decat cantitatea, dar uneori depinde si de context!

Banzai conform dex online inseamna viata lunga.Tututor ne place sa fim longevivi si sa ajungem macar la 80 de ani, asta ar insemna sa punem pret pe cantitatea vietii si mai putin pe calitatea vietii.
Daca iti faci un scop in viata din a trai cat mai mult, probabil ai sa si reusesti, dar realizarile tale vor fi putine, iar cand te vei uita inapoi vei fi mai mult nefericit, decat fericit.
Fericirea este temporara, este adevarat, dar se poate cuantifica pe termen lung, in sensul ca balanta inclina mai mult intr-o parte, nici nu ar aveam cum sa fie altfel.
Eu cred ca daca esti o persoana ponderata si traiesti natural, intr-un echilibru aproape de ideal, poti sa ai in viata si cantitate si calitate, cu mentiunea ca sunt mici rezerve in privinta cantitatii.
Viata este nedreapta, amagitoare, alunecatoare, uneori fara logica, dar daca esti o persoana inteligenta te adaptezi in orice mediu ai trai!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RUTINA FERICIRII

 Atitudinea si alegerea rutinei din prezent, construiesc omul de maine. Inflorirea tarzie va conduce spre longevitate. Acceptarea si inteleg...