21 ianuarie, 2013

CONJUCTURA NEFAVORABILA

Motto propriu, insusit si asumat: atat norocul, cat si ghinionul au acelasi procent de a intra in viata noastra!

Ieri m-am uitat la o emisiune pe Antena 3 si nu mi-a venit sa cred, cati oameni au avut de suferit de pe urma medicilor sau procurorilor.Ce li s-a intimplat, e un adevarat ghinion si dupa cate am vazut, oricat de puternici au fost, i-au afectat intr-un mod, care chiar m-a si suprins.
Nu ma gandesc la noroc asa cum nu ma gandesc la ghinion, nu ma gandesc la viitor, asa cum nu ma gandesc la trecut, ma concentrez pe prezent si incerc sa respect regula bunului simt, sa echilibrez oarecum binele si raul.Imi dau seama ca exista si contexte nefericite, care iti pot intoarce viata la 180 de grade, dar posibilitatea e una putin probabila.
Atunci cand iti doresti un trai mai bun si lupti pe toate fronturile sau te casatoresti si vrei vreo 4 copii, probabilitatea creste sa treci peste un episod nedorit si trebuie cumva sa accepti acest lucru, inca inainte de a pleca pe un drum cu multe obstacole.Lacomia este o caracteristica strict umana si nu o putem trece cu vederea, indiferent in ce procentaj ne raportam fata de ea!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RUTINA FERICIRII

 Atitudinea si alegerea rutinei din prezent, construiesc omul de maine. Inflorirea tarzie va conduce spre longevitate. Acceptarea si inteleg...