06 ianuarie, 2013

SERGIU NICOLAESCU

Motto propriu, insusit si asumat: fiecare om de valoare din tara asta merita ovationat!

Sergiu Nicolaescu, cunoscut publicului larg, drept unul din cei mai buni actori ai Romaniei, un bun regizor si scenarist, un bun national.
Ieri toate televiziunile au dezbatut pe larg, ceva care ar fi trebuit sa ramana privat, ceva doar a familiei.Nu inteleg unii din concetatenii nostri, care isi doresc lucruri, momente, le vin idei nefiind obiectivi cu ei insasi.Sergiu Nicolaescu a avut o dorinta, probabil si-a regizat inmormantarea si ar trebuie sa respectam partea personala a oricarui om, indiferent de apartenenta lui in societate.
Probabil ca cel mai bun mod de a cinsti memoria acestui mare actor, ar fi fost, ca toate televiziunile sa de-a filme cu el, vreo 2,3 zile la rand, ceea ce unele din televiziuni, au si reusit.Sa ni-l amintim viu si nu mort.Dar, asa suntem noi romanii, niciodata nu ne convine nimic si credem ca meritam orice, doar fiindca suntem multimea majoritara!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RUTINA FERICIRII

 Atitudinea si alegerea rutinei din prezent, construiesc omul de maine. Inflorirea tarzie va conduce spre longevitate. Acceptarea si inteleg...